Coincidente bizare

Preşedintele Medvedev este un descendent al lu Romanov?

Presa straina scrie ca exista o similitudine extraordinara între Medvedev şi ultimului tar rus, Nicolae al II-lea. Ziarele fac aluzie la faptul că Putin la un moment dat a citit Dosarele secrete din arhiva CEKA – GPU – NKVD – KGB.

Am suprapus peste imagine Medvedev pe Nicolae al II lea şi singura diferenta am găsit a fi forma capului. Ochii, nasul si gura par sa fie la aceeasi distanta. Am eliminat irisii lui Medevedev, pentru că el se uita in alta parte. Partea de jos a ochilor lui Nicolae sunt mai mici decât la Medvedev, totuşi sunt foarte similari.

Nicolae al II-lea si regele George V-lea al Angliei

Nicolae al II-lea si regele George al V-lea al Angliei? … Ei sunt aproape identici.
La nunta lui George în 1890, in Anglia , unii oameni i-au confundat pe Nicolae cu George si l-au felicitat cu ocazia casatoriei lui.

Putin şi Rasputin….hmmm….asta da…..pana si numele lor e ciudat !!!

 

 

 

Publicitate
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

  • Thor  On februarie 2, 2012 at 18:04

    asta e facatura

  • Dl.Goe  On februarie 12, 2012 at 15:58

    Coane Dorine am zis eu ca v-ati tras blog in forma de tribuna dar m-am cam pripit. Aduce mai mult a peluza. Ceea ce e tzais. I mean nice. Pai coane Dorine, d-ta cu familia d-tale de la 48, sa ajungi sa actionezi in tocmai si la timp ca amicul Padina, adica sa ataci critic numai pe criterii de reciprocitate, in aplauzele grele a canaliei de uliti, e de o obscenitate aproape insuportabila. Adica ca domnia voastra, plina de identitate, de poza, caricatura si semnatura (h)olografa, sa atacati ca un turbat, ca pamfletarul, sub protectia anonimatului si saradei, reflex, numai si numai pe cine va baga in seama, dar asa sans fason, fara sa riscati, nimica la o adica (decat cel mult si mai multa bagare in seama), cam aduce a narcisism, coane Dorine. Doar ca si asta e de proasta calitate. Nu, nu din cauza materialului de lucru, ci pentru ca pana si pe d-voastra insiva ca si pe (in)amici, mai mult va urati decat va iubiti. Crestinul suprem. V-ati consacrat ca luptator de soi si exclusiv cu anonimii, ale Pisu Marar, coana Volodia si multi, multi alti eroi de pamfletz, cu care aveti dv.o taina anume, strict personala (incolo nu). Si nimic, dar nimic, cu realul si realitatea. Excat, dar exact pana la ultima zecimala de dupa virgula, ca Viorel Padina. Oti fi frati gemeni (de cruce) ca altfel nu se explica pana si retoricele sulitzi.

    P.S. Vad ca ati urmat recomandarea si ati lasat-o mai moale cu comentarea comentariilor. Bine faceti. Incurajati astfel dialogul interetnic, si si evitati inhibarea accidentala a tribunilor de la peluza care va canta imnuri in struna, bravo Dorine, excelent Tudorane frate, hai Dorin, la oase mami, la oase, indoliaza-l la genunchi. Un manunchi de poeti, care cu identitate si poza, care cu no-name si shadow-ul pe fata, dar toti de-ai nostri. Din poporul certocrat pe alese. Ok, coane Dorine, despre gazda numai de bine. Cele bune.

Trackbacks

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: